Adrese:
Kontakti:
Darba laiks:

P. 12.00 – 19.00
O. 12.00 – 19.00
T. 12.00 – 19.00
C. 12.00 – 19.00
Pk. 12.00 – 20.00
Se. 12.00 – 20.00
Sv. 12.00 – 20.00

 

Pieejamība:

Gastro grilbārs “KOKOS”

Augsta līmeņa izbraukuma ēdināšanas un apkalpošanas serviss. 

Mēs spējam nodrošināt augsta servisa ēdināšanas pakalpojumus, kas neatstās vienaldzīgu nevienu un lieliski iekļausies dažādu pasākumu formātos. Viesiem nodrošinām izcilu, ar mīlestību gatavotu maltīti un izmeklētu ēdienkarti – ar nepieredzētām garšu niansēm un burvīgu ēdienu noformējumu. Katrs ēdienkartes piedāvājums tiek izstrādāts individuāli pēc klienta vēlmēm un iespējām, tāpēc cenu piedāvājuma diapazons ir plašs un pielāgojams.

Piedāvājam izbraukuma ēdināšanu vairākos formātos: svētku vakariņas/pusdienas, kāzu svinības, korporatīvie pasākumi, semināri, dzimšanas dienas svinības, brīvdabas ēdināšana.

Profesionāla komanda 

Jānis Siliņš, šefpavārs, ēdienkaršu autors

Jānis ir bijis ilggadējs Dikļu pils šefpavārs. Tieši viņa saimniekošanas laikā Dikļu pils restorāns tika atzīts par vienu no TOP restorāniem Latvijā, kā arī iekļauts prestižajā Skandināvijas restorānu ceļvedī White Guide Nordic. Jānis ir īsts ēdienu meistars un perfekcionists it visā, ko dara arī šobrīd saimniekojot Gastro grilbārā “KOKOS”. Īpaši savu sirdi un profesionalitāti ieliekot tieši izbraukuma ēdināšanas formātos.

Sanita Siliņa, pasākumu koordinatore

Lai Jūsu pasākums noritētu bez liekām raizēm, Sanita būs atbalsts Jūsu pasākuma koordinēšanā. Par ēdināšanu un apkalpošanas servisu rūpes uzņemsies Sanita. 18 gadu pieredze dažāda mēroga pasākumu organizēšanā un vadīšanā.

Kokos ir gastro grilbārs Gaujas pakājē, kas atrodas pie piedzīvojuma parka Tarzāns.

KOKOS savu darbību uzsāka 2020 .gadā, kad grilbārā sāk saimniekot Jānis Siliņš, kas ir atzīts par vienu no labākajiem šefpavāriem Latvijā. KOKOS stāsta par vietējiem, sezonāliem produktiem un dabas veltēm. Ēdiens tiek gatavots pēc iespējas mazāk izmainot tā autentisko garšu. Ēdienkarte ir mainīga un vienā ēdienā var apvienoties vairākas gatavošanas metodes, valstis, vietas, reģioni. Grilbāra ēdienkartē iespējams baudīt “street food” ēdienus mūsdienu interpretācijā.

Gastro grilbārs “KOKOS”

Augsta līmeņa izbraukuma ēdināšanas un apkalpošanas serviss. 

Mēs spējam nodrošināt augsta servisa ēdināšanas pakalpojumus, kas neatstās vienaldzīgu nevienu un lieliski iekļausies dažādu pasākumu formātos. Viesiem nodrošinām izcilu, ar mīlestību gatavotu maltīti un izmeklētu ēdienkarti – ar nepieredzētām garšu niansēm un burvīgu ēdienu noformējumu. Katrs ēdienkartes piedāvājums tiek izstrādāts individuāli pēc klienta vēlmēm un iespējām, tāpēc cenu piedāvājuma diapazons ir plašs un pielāgojams.

Piedāvājam izbraukuma ēdināšanu vairākos formātos: svētku vakariņas/pusdienas, kāzu svinības, korporatīvie pasākumi, semināri, dzimšanas dienas svinības, brīvdabas ēdināšana.

Profesionāla komanda 

Jānis Siliņš, šefpavārs, ēdienkaršu autors

Jānis ir bijis ilggadējs Dikļu pils šefpavārs. Tieši viņa saimniekošanas laikā Dikļu pils restorāns tika atzīts par vienu no TOP restorāniem Latvijā, kā arī iekļauts prestižajā Skandināvijas restorānu ceļvedī White Guide Nordic. Jānis ir īsts ēdienu meistars un perfekcionists it visā, ko dara arī šobrīd saimniekojot Gastro grilbārā “KOKOS”. Īpaši savu sirdi un profesionalitāti ieliekot tieši izbraukuma ēdināšanas formātos.

Sanita Siliņa, pasākumu koordinatore

Lai Jūsu pasākums noritētu bez liekām raizēm, Sanita būs atbalsts Jūsu pasākuma koordinēšanā. Par ēdināšanu un apkalpošanas servisu rūpes uzņemsies Sanita. 18 gadu pieredze dažāda mēroga pasākumu organizēšanā un vadīšanā.

Birkas:
ēdināšana kafejnīca