Gastro grilbārs “KOKOS”
Augsta līmeņa izbraukuma ēdināšanas un apkalpošanas serviss.
Mēs spējam nodrošināt augsta servisa ēdināšanas pakalpojumus, kas neatstās vienaldzīgu nevienu un lieliski iekļausies dažādu pasākumu formātos. Viesiem nodrošinām izcilu, ar mīlestību gatavotu maltīti un izmeklētu ēdienkarti – ar nepieredzētām garšu niansēm un burvīgu ēdienu noformējumu. Katrs ēdienkartes piedāvājums tiek izstrādāts individuāli pēc klienta vēlmēm un iespējām, tāpēc cenu piedāvājuma diapazons ir plašs un pielāgojams.
Piedāvājam izbraukuma ēdināšanu vairākos formātos: svētku vakariņas/pusdienas, kāzu svinības, korporatīvie pasākumi, semināri, dzimšanas dienas svinības, brīvdabas ēdināšana.
Profesionāla komanda
Jānis Siliņš, šefpavārs, ēdienkaršu autors
Jānis ir bijis ilggadējs Dikļu pils šefpavārs. Tieši viņa saimniekošanas laikā Dikļu pils restorāns tika atzīts par vienu no TOP restorāniem Latvijā, kā arī iekļauts prestižajā Skandināvijas restorānu ceļvedī White Guide Nordic. Jānis ir īsts ēdienu meistars un perfekcionists it visā, ko dara arī šobrīd saimniekojot Gastro grilbārā “KOKOS”. Īpaši savu sirdi un profesionalitāti ieliekot tieši izbraukuma ēdināšanas formātos.
Sanita Siliņa, pasākumu koordinatore
Lai Jūsu pasākums noritētu bez liekām raizēm, Sanita būs atbalsts Jūsu pasākuma koordinēšanā. Par ēdināšanu un apkalpošanas servisu rūpes uzņemsies Sanita. 18 gadu pieredze dažāda mēroga pasākumu organizēšanā un vadīšanā.