Adrese:
Kontakti:
Darba laiks:

P: 9.00 – 20.00
O: 9.00 – 20.00
T: 9.00 – 20.00
C: 9.00 – 20.00
Pk: 9.00 – 20.00
S: 9.00 – 20.00
Sv: 9.00 – 18.00

Pieejamība:

Sulīgi burgeri un steiki, veģetāras maltītes, suši, kebabi, woki, tikko cepta konditoreja, uz vietas gatavots saldējums, kā arī plašs dārzeņu, augļu, gaļas, zivju un ekoloģiskas pārtikas piedāvājums. Jāņa tirgū darbojas kafejnīcas dažādām gaumēm, kā arī mazi, īpaši veikaliņi, kur iegādāties pašu gardāko no Latvijas laukiem. Šī ir vieta, kur ieturēt gardu maltīti, kopīgi satikties, iegādāties vietējos labumus un baudīt mūsdienīgu tirgus atmosfēru.

Kafejnīcas, maiznīcas, ražotnes

Kebab Factory – vieni no gardākajiem kebabiem un burgeriem Siguldā. No tipiskām kebabnīcām atšķiras ar estētiski iekārtoto vidi un melnajiem cimdiem, ja nevēlies ēdot sasmērēties ar sulīgi pagatavotajiem kebabiem un burgeriem. Uzņēmuma īpašnieks Edgars ir maksimālists, kas manāms arī Kebab Factory bagātīgi, gardi un ar dāsnu mīlestību gatavotajās īpaši liela izmēra porcijās.

Džapsi pizza – ģimenes radītā picērijā Džapsi Pizza nobaudi pēc labākajām itāļu tradīcijām malkas krāsnī ceptas picas, kā arī dažādus itāļu ēdienus: salātus, pastas, uzkodas, kā arī saldajā – tiramisu un gelatto saldējumu.

Melnais Pipars – steiku un gaļas cienītāji sarosāties! Baudi lieliski ceptu steiku sev izvēlētajā cepšanas stadijā uz vietas vai iegādājies pagatavošanai mājās. Piedāvājumā gan Striploin, gan T kaula, gan antrekota steiks, kā arī ribas, sašliki un citi gaļas labumi. Viss pieejams gan svaigā veidā, lai vari grillballīti vai vakariņas uzrīkot sev mājās, gan perfekti gatavots baudīšanai uz vietas! Tāpat pārdošanā dažādas piedevas gaļai un pat grila aprīkojums.

Caffeine – Izcila kafija un mājīga atmosfēra. Caffeine ir vieta, kur var patīkami pavadīt laiku, mācīties, strādāt vai būt kopā ar draugiem un domubiedriem, baudot meistarīgi pagatavotu kafiju, kafijas dzērienus un gardas saldās un sāļās uzkodas.

Lielais Loms – paspējis kļūt par vienu no “Jāņa Tirgus” firmas zīmēm. Aiz letes teju katru dienu sastapsiet “Lielā Loma” īpašnieku siguldieti Ojāru, kas ar savu komandu aizvedīs Jūs garšu ceļojumā no klasikas līdz eksotiskām garšām, parādot plašo zivju un jūras produktu daudzveidību. “Jāņa Tirgū” notiek teju visu veidu zivju apstrāde. Te nopērkamas svaigas zivis, te pat uz vietas tās tiek kūpinātas, vārītas jaudīgos buljonos, ceptas, fritētas un pat rullētas leģendārajos “Lielā Loma” suši, ko daudzi atzīst par vieniem no gardākajiem.

Gustavbeķereja – vienmēr nopērkami tikko cepti pīrādziņi un smalkmaizītes. Beķereja, kuras sauklis “Jaunu mācoties un seno godā ceļot”, slavu ieguvusi izcilo speķa pīrāgu un bagātīgo drumstalmaižu dēļ. Vai zināt, kas nepieciešams, lai cepiens vienmēr izdotos? Veiklas rokas, Dieva dots talants, daudz laba sviesta un īstais putukrējums, bet pāri visam – mīlestība pret to, ko dari.

Piens un Ledus – saldējuma tirgotava ar ražotni, kur uz vietas top brīnumgardi gelato. Pēc labākajām itāļu gelato receptēm uz vietas gatavots saldējums, kas tapis no mūsu pašu Latvijas piena! “Piens un Ledus” saldējuma meistari garšas veido paši no klasikas līdz saldiem pārsteigumiem un sezonālajiem gardumiem: Šokolādes, Karameļu, Mango, Rabarberu, Zemeņu un pat Vienradžu saldējums ar spirulīnas pulveri un citas brīnumainas garšas!

WOK Āzijas garša

Jāņa Tirgus ēdinātāju pulkam ir pievienojusies jauna vieta – WOK Āzijas garša. Aicinām doties autentiskā Āzijas virtuves garšu ceļojumā, kas ļaus iepazīt šo plašo, eksotisko un garšu kārpiņām tīkamo ēdienu pasauli! Ēdienkarte pielāgota visām gaumēm – iespējams gan pašam sakombinēt savu maltīti, gan izvēlēties kādu no šefpavāru izstrādātajām receptēm. Viss tiek pagatavots Tavu acu priekšā. Bez wokiem iespējams baudīt arī salātus un zupu Āzijas gaumē. Uz vietas iespējams iegādāties arī dažādas Āzijas mērces, ēdienu piedevas, nūdeles, eļļas u.c.

Veikali

Jānis Sauka – tradīcijas un vērtības, kvalitāte un neatkārtojama garša katrā produktā. “Jānis Sauka” ražo plaša sortimenta gaļas izstrādājums, uz vietas iespējams iegādāties arī svaigu, kvalitatīvu gaļu. Sākumā bija sapnis par produktiem, kuros apvienotos latviskais gars, modernas tehnoloģijas un īpaša neatkārtojama garša. Tam sekoja darbs, kas laika gaitā veidoja “Jāņa Saukas” produkcijas ražošanas īpašo pieeju – pieredzi, profesionalitāti, rūpību, neatlaidīgu tieksmi pēc attīstības, ekskluzivitāti, un protams, mīlestību.

Zaļais Zirnis – dārzeņu, augļu un ogu veikals ar plašu un pārdomātu piedāvājumu priecē “Jāņa Tirgus” apmeklētājus. Pirmās zemenes, kraukšīgas salātlapas, saknes no Latvijas zemnieku saimniecībām un daudz ko citu. Lielu klientu popularitāti ieguvušas tikko spiestās sulas un veselīgie smūtiji.

Rausis – Šis veikaliņš ar plašu sortimentu “Jāņa Tirgū” nodrošina saviem pircējiem tikai pašu labāko no Latvijas lauku saimniecībām: graudaugus, dažādus piena produktus, tajā skaitā izlejamos piena produktus, maizi un daudzus citus labumus.

R&W dzērieni – “Red&Wine” sortiments ir īpaši izveidots Siguldas tirgus klientu vajadzībām un prasībām. Tajā atradīsiet ne vien iecienītākos alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, bet arī īpaši atlasītu piedāvājumu, ko citur Siguldā neatrast, turklāt par īpaši izdevīgām cenām.

Birkas:
ēdināšana Tirgus