Datums:
Adrese:
  • Krišjāņa Valdemāra iela 3B, Sigulda, Siguldas pilsēta, Siguldas novads, LV-2150
  • Saņemt norādes
Kontakti:
Cenas:

Ziedojums: 15,00 EUR

Viens no “Rāmi Riti” šīs dzīves brīnumiem ir mūsu senču dotais Dievpadoms, dzīves ziņa – mūsu dainas, kuras dziedot, izdziedot ar sirdi un dvēseli, un katru šūnu, tu ieej to izstarotajā mīļuma, viedās zināšanas, Dievapjausmas, vieglas būšanas enerģijā. Mūsu senči ļoti augstu vērtēja eksistenciāla prieka enerģiju, cik tā ir vitāli būtiska, lai spēkpilni, dzīvīgi, rosīgi nodzīvotu dzīvi. Viņi apjauta, ka viss ir frekvences (tikai sauca tos sava laika vārdos), un viss skan.


Jo man sūri, jo man grūti,
jo es koši padziedāju.

“Rāmi Riti” apzināti izvēlas uzskaņot sevi uz augstākas, harmoniskas frekvences. Tam ir vajadzīgs gribas spēks, jā, bet tā ir mūsu katra izvēle, gribēt vai negribēt uzskaņoties. Reizēm ir grūti, kad iestiegam smagās emocijās, domās, dzīves situācijās, tad tas, kas palīdz, ir iziet no mājas, aiziet uz vietu, kur notiek kas labvēlīgs, pacilājošs. Un mūzika, skaņa ir notikums, kas ilgst kādu laiku un mums, kopā paesot vienotā telpā, dziedot, skanot, klausoties, remdinot prātu, meditējot, notiek brīnumi – mēs pārskaņojamies, uzskaņojamies, atgūstam veselumu, harmoniju, līdzsvaru, spēku. Dziedam un ļaujam sev atdzimt jau citādam, jaunam! Dzi, dzi – brīva, viegla dzīvības enerģijas plūsma atjaunojas, visas šūnas, arī domas piepildās ar svaigu, tīru enerģiju, un atjaunojas mūsu iekšējais spēks doties pasaulē un piepildīt sevi!

  • Notikuma vieta: Siguldā, Upes telpā, Valdemāra ielā 3B. (Atrodas Zaļās Villas kvartāla iekšpagalmā, aiz sarkanās ēkas).
  • Dalība: ziedojums enerģijas apmaiņai no 15 eiro.
  • Lūdzu, piesaki savu dalību (vari sūtīt ziņu Fb messenger vai raamiriti@gmail.com), jo telpa ir neliela, un vietu skaits ierobežots.
  • Ērtai būšanai vari paņemt līdzi savu plediņu un spilventiņu (ir arī uz vietas).

Dainu meditāciju vada Inese Kozuliņa – “Rāmi Riti” soliste, koklētaja un piecu grupas ambientās etnomūzikas albumu (“Visapkārt Saule teka”, “Saules rīti, Dieva rīti”, “Rotājiesi, tu Saulīte”, “Sudrabiņu sijādam’”, “Zin Dieviņis, zin Laimiņa”) dziesmu autore.